MAXI VISION

Fizessen kézhezvételkor és expressz kiszállítás

Ügyfél értékelése:
4.7/5

MAXI VISION

A kezelés, amely gyógyítja a látásproblémákat, és lehetővé teszi, hogy újra tökéletes legyen

maxivision_europe.png

kezdő ár

30.000 HUF

AJÁNLAT 50%

14.900 HUF

Hogyan változik meg a látásmódja a Maxi Vision segítségével?

Az eredmény megtekintéséhez húzza az ujját:

A rossz látás fő oka a szemizmok hibás működése!

 • Az izomrendszer úgy fókuszálja a szemet, hogy a lencsén áthaladó kép a retinára vetüljön.

 • A szemizom rendellenessége a szemgolyó elégtelen vagy túlzott összenyomását eredményezi.

 • Az objektív torz, a fókusz pedig torz, így már nem lát tisztán.

MINDEN NAP ROSSZIK A LÁTÁSA?

A normál látás fő feltétele a lencse jó rugalmassága. Sajnos ez a minőség számos tényező hatására csökken:

INNOVATÍV TERMÉK A LÁTÁS VISSZAÁLLÍTÁSA

A Maxi Vision természetes kivonatokból álló táplálkozási komplexum, amely irányító hatást fejt ki látásromlás esetén, és teljes mértékben leküzdi az emberi szem leggyakoribb betegségeit.Icona di Verificata con community

 
 • Lutein: védi a retinát

 • Áfonya: segít a retina újjáépítésében

  Zeaxanthin – Segít fenntartani az egészséges szemizmokat és csökkenti a fáradtságot

   
 • Vitaminok: javítja a szem tisztaságát

 • Ásványi anyagok: erősíti a kapillárisokat és a szem ereit

Ez az egyetlen termék, amely szabályozza a szemgolyó izomzatának működését, segít helyreállítani a fókuszt és helyreállítani a tiszta, világos és háromdimenziós látást.

Icona di Verificata con community
 
head_slider_3.jpeg

Javasoljuk, hogy használja ki az bevezetési ajánlatot, amelyet a gyártó csak az ecuadori ügyfelek számára tett elérhetővé:

Maxi Vision ajánlat mindössze 39 USD-ért
Utánvét és gyors szállítás

maxivision_europe.png

Ellazítják a szem izmait, ami deformációhoz vezet, és csak súlyosbítja a problémát.

Maxi Vision Akció

Erősítse meg a vizuális izmokat

A Maxi Vision összetevői növelik a lencsét tartó csillóizom tónusát és megakadályozzák, hogy túlságosan megfeszüljön.

Javítják a szem vérellátását

Ezek a kapszulák növelik a szemészeti artériák rugalmasságát, és serkentik a retina és a szaruhártya véráramlását.

Növelje a látás tisztaságát és fényességét

Egy Maxi Vision kezelési ciklus után jobban meg fogja különböztetni a színeket, tisztábban látja a tárgyak körvonalait, az apró betűs betűket olvassa, és a szeme nem fárad el a számítógép előtti hosszas munkavégzéstől.

Ügyfeleink nem tévedhetnek...

4,283 vásárlói visszajelzés:

5 csillagok

4 csillagok

3 csillagok

2 csillagok

1 Csillag

Ana R.
Ana R.
Leggi Tutto
Egyetemi tanár vagyok, több mint 40 éves tapasztalattal. Szeretem a munkámat és nem szeretnék nyugdíjba menni, de a tankönyvek és a laptop állandó terhe miatt a látásom az évek során egyre rosszabb lett. Kezdtem rosszabbul látni, még az apró betűs részt is nehezen tudtam elolvasni a szemüvegemmel. Féltem, hogy ilyen ütemben hamarosan búcsút kell mondanom a tudománynak. Amikor megosztottam a problémáimat egy kollégámmal, azt javasolta, hogy vegyem be a Maxi Vision kapszulát. Egy héttel később észrevehetően könnyebbé vált a szöveg olvasása a laptopon. Apránként egy hónap alatt visszanyertem a látásomat. Most minimális dioptriás szemüveget hordok. És hogy 67 éves vagyok!
Benjámin M.
Benjámin M.
Leggi Tutto
Egész életemben az irodában dolgoztam. 40 évesen a látásom gyorsan romlott. El kellett kezdenem szemüveget hordani, ami egyáltalán nem volt kényelmes. Én sem szerettem a kontaktlencséket, mert a viselése után fájt és viszketett a szemem. A legrosszabb az egészben, hogy minél többet hordtam szemüveget és kontaktlencsét, annál rosszabbul láttam nélkülük. Hogy ne vakuljak el teljesen, egy barátom javaslatára kezdtem el szedni a Maxi Vision kapszulát. A látás fokozatosan javult. Pár hét után már nem tűntek homályosnak a tárgyak, egy hónappal később pedig már olvashattam a szomszéd óriásplakátokat. Még mindig hordok szemüveget, de vékonyabb lencsével. Biztos vagyok benne, hogy 2-3 kezelési ciklus után a Maxi Visionnal meg fogom tudni nélkülözni őket!
Delia A.
Delia A.
Leggi Tutto
Sok éven át szélsőséges rövidlátásom volt, és csak az egyik szememmel láttam. Zongoraművész vagyok, életem legnagyobb öröme a zene, de még a hangjegyeket sem tudtam kivenni. 15-20 percnél tovább nem viselhettem szemüveget, mert rettenetesen fájt a fejem. A Maxi Vision megrendelése mellett döntöttem, mert hallottam, hogy ez a termék segít helyreállítani a látást, de nehéz esetemben csak imádkozni tudtam a csodáért. Egy hónappal később azonban csodálatos eredményeket sikerült elérni. Szinte teljesen visszanyertem a látásomat. Az optometrikusom azt mondta, hogy még soha nem látott ilyen előrelépést. Most pedig minden páciensének ajánlja.
maxivision_europe.png

kezdő ár

30.000 HUF

AJÁNLAT 50%

14.900 HUF

✅ GARANCIA SZÁMÁRA ✅

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a terméket 24 órán belül kiszállítsuk Ecuador bármely területére. Általában 48 órán belül megérkezik.

A MEGRENDELÉS LEADÁSÁHOZ TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT

deliv-icon-copia-3-1-1-1-1.png

Egyik tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot, és segítséget nyújt teljesen ingyenes

GYAKORI KÉRDÉSEK

Általában a futárszolgálat maximum 2-3 napon belül kézbesíti.

 
Icona di Verificata con community
 

Igen, a nagyobb kényelem és biztonság garantálása érdekében utánvétes fizetést biztosítunk, közvetlenül a futárnak fizethet, amikor az otthonába érkezik!

 
Icona di Verificata con community
 

Abszolút igen, ha megnézi a bal felső sarokban látható lakat szimbólumot https-sel, ez garantálja, hogy adatait biztonságosan elküldjük üzemeltetőinknek, akik a termék kiszállításáért felelősek. További információért elolvashatja adatvédelmi szabályzatunkat

 
Icona di Verificata con community
 

Természetesen! Ha még nem töltötte ki a megrendelőlapot, és nem tudja, mit tegyen, a kitöltésekor valamelyik szolgáltatónk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy minden kérdésére válaszoljon a vásárlás előtt.

 
Icona di Verificata con community
 

FIGYELEM: az ezen az oldalon ajánlott termékek kapcsolt formában kerülnek értékesítésre, ezért nem mi vagyunk a gyártók vagy a hivatalos eladók az oldalunkon megtalálható összes terméknek. Ezért bármilyen visszatérítési kérelem vagy az oldalon keresztül megrendelt termékekkel kapcsolatos egyéb probléma esetén mindig konzultáljon a hivatalos eladóval. Azonban készek leszünk segíteni és támogatni Önt.